Hvor tæt kommer et 6-cifret gitter dig?
Hvor tæt kommer et 6-cifret gitter dig?

Video: Hvor tæt kommer et 6-cifret gitter dig?

Video: Hvor tæt kommer et 6-cifret gitter dig?
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, April
Anonim

Kort

Termin LANDSVEJLING Definition FM 3-25.26
Term Grænselinien OMKORTET HEDER HVAD Definition THE NEAT LINE
Term HVOR TÆT FÅR ET 8 CIFERT GRID DIG Definition 10 METER
Term HVOR TÆT FÅR ET 10 CIFFER GRID DIG Definition 1 MÅLER
Term HVOR TÆT FÅR ET 6 CIFFER GRID DIG Definition 100 METER

Simpelthen, hvor tæt kommer et 10-cifret gitter dig?

Forvirringen opstår, når soldater forsøger at bruge et kort til at få en 10-cifret gitterkoordinat, hvilket svarer til en 1 meter præcision. Et kort i skalaen 1:50.000 er kun nøjagtigt til 50 m 90 % af tiden, så et 6-cifret ( 100m præcision) eller et 8-cifret (10m præcision) er mere passende.

På samme måde, hvordan får jeg det 10-cifrede gitter på Google Maps? Adgang Google kort , klik på billedet nedenfor: For at bruge Google kort placere kort og ved hjælp af zoomværktøjet i venstre side af skærmen, zoom ind til det maksimale niveau for at finde det sted, som du ønsker en Gitter Reference. Så enten: Klik på " Gitter Referenceværktøjer" og vælg " Hent Grid Reference fra Kort ".

Heraf, hvor stor er en gitterfirkant på et militærkort?

Et kampområde har ingen vejadresser, men en militært kort kan hjælpe dig med at identificere en placering nøjagtigt. Det kort har lodrette linjer (top til bund) og vandrette linjer (venstre mod højre). Disse linjer danner små firkanter 1.000 meter på hver side kaldet gitter firkanter.

Hvor mange hektar er der i en gitterfirkant?

Der er 43.560 firkant fødder til en hektar . Opdel størrelsen på gitter firkantet med 43.560 for at bestemme antallet af acres om gitter firkantet . Eksempel: 10, 000/43, 560 = 0,23. En gitter firkantet er 0,23 acres.

Anbefalede: