Hvordan er linje og linjestykker forskellige?
Hvordan er linje og linjestykker forskellige?

Video: Hvordan er linje og linjestykker forskellige?

Video: Hvordan er linje og linjestykker forskellige?
Video: Lines, Line Segments, and Rays | The Difference Between a Line, Line Segment, and Ray 2024, Marts
Anonim

EN linje er en geometrisk figur, der er dannet af et punkt, der bevæger sig ind forskellige retninger, mens en linjestykke er en del af en linje . EN linje er uendelig, og det varer evigt, mens en linjestykke er endelig, starter på et punkt og slutter på et andet punkt.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem linje og linjesegment?

Nøgle Forskellen mellem linje og linjesegment Nedenfor nævnt er et par stykker forskelle . Det linje har ikke et slutpunkt. Mens linjestykke har to endepunkter. Som linjestykke har start- og slutpunktet, det strækker sig, det strækker sig ikke i begge retninger.

Hvad er punkter Linjer stråler og linjestykker? EN stråle strækker sig uendeligt i én retning, men ender ved en enkelt punkt i den anden retning. At punkt kaldes slutningen punkt af stråle . Bemærk at a linjestykke har to ender- point , a stråle en, og en linje ingen. En vinkel kan dannes, når to stråler mødes til fælles punkt.

Så hvad er forskellen mellem en linje og et punkt?

Nøgle Forskel : A punkt er en prik, der angiver et sted, der er blevet markeret på et uendeligt rum eller en plan overflade. EN linje anses for at være endimensionel og blev introduceret til at repræsentere lige objekter uden bredde og dybde.

Hvordan ser et linjestykke ud?

EN linjestykke er repræsenteret ved endepunkter i hver ende af linjestykke . EN linje i geometri er repræsenteret ved en linje med pile i hver ende. EN linjestykke og en linje er anderledes, fordi en linje fortsætter for evigt, mens en linjestykke har en tydelig begyndelse og slutning.

Anbefalede: