Hvad er reaktanterne og produkterne af lysreaktionen?
Hvad er reaktanterne og produkterne af lysreaktionen?

Video: Hvad er reaktanterne og produkterne af lysreaktionen?

Video: Hvad er reaktanterne og produkterne af lysreaktionen?
Video: Photolysis and the Light Reactions Definitions, Steps, Reactants & Products Video & Lesson Transc 2024, April
Anonim

I fotosyntesen er klorofyl, vand og kuldioxid reaktanter. GA3P og ilt er produkter. I fotosyntesen er vand, kuldioxid, ATP og NADPH reaktanter. RuBP og ilt er produkter.

Desuden, hvad er reaktanterne og produkterne af Calvin cyklus?

Reaktionerne i Calvin-cyklussen tilføjer kulstof (fra carbondioxid i atmosfæren) til et simpelt molekyle med fem kulstof kaldet RuBP. Disse reaktioner bruger kemisk energi fra NADPH og ATP der blev produceret i lette reaktioner . Det endelige produkt af Calvin-cyklussen er glucose.

hvad er fotosyntesens reaktanter og produkter? Reaktanterne til fotosyntese er lysenergi, vand, carbondioxid og klorofyl, mens produkterne er glukose ( sukker ), ilt og vand.

I betragtning af dette, hvad er reaktanterne af de lysafhængige reaktioner?

Lys - Afhængige reaktioner Det reaktanter i lys - afhængig kemisk reaktion er adenosindiphosphat (ADP), oxideret nikotinamid adenindinukleotidphosphat (NADP)+) og hydrogenet i vand.

Hvad er reaktanterne og produkterne af lysreaktionerne fra fotosyntesequizlet?

produkter=Sukker, ADP og en tredje fosfatgruppe og NADP. Forklar hvordan elektrontransportkæden og kemiosmosen genererer ATP, NADPH og ilt til lette reaktioner. Vand spaltes og giver O2 som et produkt samt en elektron til fotosystemet, som derefter exciteres.

Anbefalede: