Hvad er 3 forskelle mellem en plante- og dyrecelle?
Hvad er 3 forskelle mellem en plante- og dyrecelle?

Video: Hvad er 3 forskelle mellem en plante- og dyrecelle?

Video: Hvad er 3 forskelle mellem en plante- og dyrecelle?
Video: PLANT VS ANIMAL CELLS 2024, April
Anonim

Planteceller have en celle væg ud over deres celle membraner mens dyreceller kun have en omgivende membran. Begge plante- og dyreceller har vakuoler, men de er meget større i planter , og der er generelt kun 1 vakuole i planteceller mens dyreceller vil have flere, mindre.

Ligeledes spørger folk, hvad er forskellene mellem en plante- og dyrecelle?

EN forskel mellem planteceller og dyreceller er det mest dyreceller er runde, hvorimod de fleste planteceller er rektangulære. Planteceller har en stiv celle mur, der omgiver celle membran. Dyreceller ikke har en celle væg.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellene mellem plante- og dyreceller-quizlet? Planteceller have en Celle Væg og en Celle Membran; Dyreceller har kun en Celle Membran. Dyreceller har et Cytoskelet, men Planteceller lade være med. Planteceller har kloroplaster, men Dyreceller lade være med. Planteceller har en stor central vandvakuole; Dyreceller har kun små vakuoler.

Derudover, hvad er de tre store forskelle mellem plante- og dyreceller?

Ud over størrelsen vigtigste strukturel forskelle mellem plante- og dyreceller ligge i et par ekstra strukturer fundet i planteceller . Disse strukturer omfatter: kloroplaster celle væg og vakuoler.

Hvad har dyreceller, som planteceller ikke har?

De fleste organeller er fælles for begge dyr og planteceller . Imidlertid, planteceller også har funktioner det det gør dyreceller ikke har : a celle væg, en stor central vakuole og plastider såsom kloroplaster.

Anbefalede: