Hvad er transkription i RNA?
Hvad er transkription i RNA?

Video: Hvad er transkription i RNA?

Video: Hvad er transkription i RNA?
Video: Proteinsyntese - Transkription 2024, Kan
Anonim

Transskription er den proces, hvorved informationen i en DNA-streng kopieres til et nyt messenger-molekyle RNA (mRNA). DNA opbevarer genetisk materiale sikkert og stabilt i cellekernerne som reference eller skabelon.

På samme måde, hvad er trinene i transkription af RNA?

RNA-transkriptionen behandle sker i tre faser: indvielse , kæde forlængelse , og afslutning . Den første fase opstår, når RNA polymerase -Promoter Complex binder til promotorgenet i DNA'et. Dette giver også mulighed for at finde startsekvensen for RNA polymerase.

hvordan ved RNA-polymerase, hvor man skal begynde at transskribere et gen til mRNA? RNA-polymerase starter når enzymet binder sig til en bestemt nukleotidsekvens kaldet en promotor i begyndelsen af en gen . RNA polymerase binder sig til en genets initiativtager til at igangsætte mRNA syntese.

Når man tager dette i betragtning, hvordan defineres transskription bedst?

transskription (tran-SKRIP-shun) I biologi, den proces, hvorved en celle laver en RNA-kopi af et stykke DNA. Denne RNA-kopi, kaldet messenger-RNA (mRNA), bærer den genetiske information, der er nødvendig for at lave proteiner i en celle.

Hvad er transskription og oversættelse?

DNA, RNA og proteinsyntese Dette er kendt under ét som det menneskelige genom. Processen, hvorved DNA kopieres til RNA, kaldes transskription , og det, hvorved RNA bruges til at producere proteiner, kaldes oversættelse.

Anbefalede: