Hvilken farve er phenolrød i en basisopløsning?
Hvilken farve er phenolrød i en basisopløsning?

Video: Hvilken farve er phenolrød i en basisopløsning?

Video: Hvilken farve er phenolrød i en basisopløsning?
Video: bicarbonate & phenol red demonstration 2024, April
Anonim

Phenolrød er en syre-base-indikator. Det fremstilles ved at kondensere to mol phenol med et mol o-sulfobenzoesyreanhydrid. Phenol Red bruges som en pH indikator i cellekulturapplikationer. En opløsning af phenolrød vil have en gul farve ved en pH på 6,4 eller derunder og en rød farve ved en pH …

Når man tager dette i betragtning, hvilken farve er phenolrød i en sur opløsning?

Fenolrød er en ph indikator, der vil være orange kl. Fenolrød er en pH indikator, der vil være orange ved neutral pH ; gul i surt miljø og mørkerødt i basisk miljø.

For det andet, hvad er phenol rød test? Fenol rød Bouillon er en differential til almen brug prøve medium, der typisk bruges til at differentiere gramnegative enteriske bakterier. Den indeholder pepton, phenol rød (en pH-indikator), et Durham-rør og et kulhydrat. Fenol rød er en pH-indikator, der bliver gul under en pH-værdi på 6,8 og fuchsia over en pH-værdi på 7,4.

Hvad betyder det så, når phenolrød bliver gul?

Fenol rød er en pH-indikator, dvs gul ved en pH under 6,8 og rød ved en pH over 7,4 med varierende nuancer fra gul til rød mellem disse pH-værdier. Hvis indikatoren har drejet gul i flasken dette midler den er blevet forurenet med noget, der har gjort pH mere sur og bragt pH under 6,8.

Hvordan laver man phenol rød?

At forberede phenol rød , brug en 0,02 % vandig opløsning, hvis phenol rød er tilgængelig eller en alkoholisk opløsning, hvis phenol rød , natriumsalt er tilgængeligt. Til den vandige opløsning tilsættes 0,02 g af phenol rød til 75 ml DI-vand. Fortynd til et slutvolumen 100 ml med DI-vand.

Anbefalede: