Hvad er en universitetslaboratorieskole?
Hvad er en universitetslaboratorieskole?

Video: Hvad er en universitetslaboratorieskole?

Video: Hvad er en universitetslaboratorieskole?
Video: Kemi - faget i midten 2024, April
Anonim

Et laboratorium skole eller demonstration skole er en elementær eller sekundær skole drives i samarbejde med en universitet , kollegium , eller anden læreruddannelsesinstitution og bruges til uddannelse af fremtidige lærere, uddannelsesmæssige eksperimenter, uddannelsesforskning og faglig udvikling.

På samme måde, hvor findes laboratorieskoler?

Nogle af de mest kendte laboratorieskoler i dag omfatter UCLA, Washington, New York og Toronto.

Også, hvem grundlagde Laboratorieskolen og hvor? Grundlagt i november 1894 af John Dewey og universitetspræsident William R. Harper, åbnede "Dewey School" sine døre som University Primary School den 13. januar 1896 i Hyde Park-området i Chicago, med tolv børn tilstede og en lærer ansvarlig.

I forhold til dette, hvad er en laboratoriebørnehave?

Det Laboratorie førskole er et læringsmiljø for universitetsstuderende, der er indskrevet i pensum for børns udvikling. Disse studerende engagerer sig i aktiviteter med børnene under opsyn af højt kvalificerede lærere i et modelprogram for tidlig barndom. GRCC'er Laboratorie førskole er et unikt miljø.

Hvad er science laboratory school?

EN Laboratorie er en arbejdsplads for udførelsen af videnskabelig forskning. Det hjælper eleverne til at huske begreberne bedre. EN laboratorie består af buretter, tang, pincet, pincet, reagensglas, koniske kolber, laboratorium balance, prøver, objektglas, mikroskoper, mange kemikalier, der er nyttige til eksperimenter.

Anbefalede: