Indholdsfortegnelse:

Hvad er typisk for et tropisk savanneklima?
Hvad er typisk for et tropisk savanneklima?

Video: Hvad er typisk for et tropisk savanneklima?

Video: Hvad er typisk for et tropisk savanneklima?
Video: Биом саванны - биомы # 2 2024, Kan
Anonim

Klima : A tropisk vådt og tørt klima dominerer i områder omfattet af savanne vækst. Gennemsnitlige månedlige temperaturer er på eller over 64° F, og årlig nedbør er i gennemsnit mellem 30 og 50 tommer. I mindst fem måneder om året, i den tørre sæson, modtages mindre end 4 tommer om måneden.

Også at vide er, hvad er klimaet på en tropisk savanne?

VEJR : En vigtig faktor i savanne er klima . Det klima er normalt varm og temperaturer område fra 68° til 86°F (20 til 30°C). Savanne findes i områder, hvor der er en 6 - 8 måneders våd sommersæson og en 4 - 6 måneders tør vintersæson. Den årlige nedbør er fra 10 - 30 tommer (25 - 75 cm) om året.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er det karakteristiske klima og vegetation af en tropisk savanne? En monsun klima med meget tydelige våde og tørre årstider er typiske for savanne økosystemer verden over. Det savanne miljøer er karakteriseret ved en regnfuld periode med varme til varme forhold efterfulgt af en næsten regnfri tør periode med varme til kølige forhold.

På samme måde, hvad er gennemsnitstemperaturen i tropisk savanne?

Det savanne klimaet har en temperatur område fra 68° til 86° F (20° - 30° C). Om vinteren er det normalt omkring 68° til 78° F (20° - 25° C). Om sommeren temperatur varierer fra 78° til 86° F (25° - 30° C). I en Savanne det temperatur ændrer sig ikke meget.

Hvad er kendetegnene ved tropisk savanne?

Der er generelt fire typer tropiske savanneklimaer:

  • Særskilte våde og tørre sæsoner af relativt samme varighed.
  • En lang tør sæson og en relativt kort våd sæson.
  • En langvarig våd sæson og en relativt kort tør sæson.
  • En tør sæson med en mærkbar mængde nedbør efterfulgt af en regnfuld våd sæson.

Anbefalede: