Hvad er vilkårene i en ligning?
Hvad er vilkårene i en ligning?

Video: Hvad er vilkårene i en ligning?

Video: Hvad er vilkårene i en ligning?
Video: What are Terms in Algebraic Expressions? | An Intro to Terms | Math with Mr. J 2024, Kan
Anonim

EN semester kan være et tal med fortegn, en variabel eller en konstant ganget med en variabel eller variable. Hver semester i et algebraisk udtryk er adskilt af et +-tegn eller J-tegn. I, den vilkår er: 5x, 3y og 8. Når en semester er opbygget af en konstant ganget med en variabel eller variable, den konstant kaldes en koefficient.

Så, hvor mange led er der i en ligning?

Som skrevet, ja det er der 3 terminer i udtrykket: 2x, -11x, 7. Den to valgperioder 2x og -11x er "ligesom" udtryk, hvilket betyder, at de kan kombineres: 2x - 11x = -9x. Så udtrykket kunne omskrives som -9x + 7, hvilket ville have bare to valgperioder.

Desuden, hvad er konstante led i matematik? I matematik , a konstant term er et led i et algebraisk udtryk, der har en værdi, der er konstant eller kan ikke ændres, fordi den ikke indeholder nogen modificerbare variable. For eksempel i det kvadratiske polynomium. den 3 er en konstant semester.

Også spurgt, hvad er termer og koefficienter?

Det koefficienter er de tal, der multiplicerer variablerne eller bogstaverne. I 5x + y - 7 er 5 således a koefficient . I 5x + y - 7 den vilkår er 5x, y og -7, som alle har forskellige variable (eller ingen variable), så der er ingen lignende vilkår . Konstanter er vilkår uden variable så -7 er en konstant.

Hvad er Y i algebra?

Dele af en ligning En variabel er et symbol for et tal, vi endnu ikke kender. Det er normalt et bogstav som x eller y . Et tal i sig selv kaldes en konstant. En koefficient er et tal, der bruges til at gange en variabel (4x betyder 4 gange x, så 4 er en koefficient)

Anbefalede: