Hvad er en global konstant?
Hvad er en global konstant?

Video: Hvad er en global konstant?

Video: Hvad er en global konstant?
Video: Eksponentiel funktion - Hvad er det? 2024, Kan
Anonim

EN konstant som er nødvendig i mere end én funktion, kan erklæres en global konstant ved at erklære det for en konstant ved at bruge reserveordet const, initialisere det og placere det uden for kroppen af alle funktioner, inklusive hovedfunktionen. Værdien af en global konstant kan tilgås af alle funktionerne.

Ligeledes, hvad er en global konstant i C++?

Globale konstanter i C++ C++ globale konstanter har statisk kobling. Dette er anderledes end C. Hvis du prøver at bruge en global konstant i C++ i flere filer får du en uløst ekstern fejl. Compileren optimerer globale konstanter ud, så der ikke er reserveret plads til variablen.

Ved også, er globale konstanter dårlige? Globale konstanter er fine. Global (ikke-konstante) variabler er djævelens arbejde. Global variabler er problematiske, fordi de introducerer stort set unødvendige afhængigheder på tværs af moduler. Disse afhængigheder gør det sværere at fejlfinde problemer og genbruge kode.

Udover ovenstående, hvad er en global konstant Python?

Det global søgeord i Python bruges til at ændre en global variabel i en lokal kontekst (som forklaret her). Dette betyder, at hvis op'en ændrer SOME_CONSTANT i myfunc, vil ændringen også påvirke uden for funktionsomfanget ( globalt ).

Hvordan bruger du en konstant?

Du brug Const-erklæringen for at erklære en konstant og indstille dens værdi. Ved at erklære en konstant , tildeler du en værdi et meningsfuldt navn. Engang en konstant er erklæret, kan den ikke ændres eller tildeles en ny værdi. Du erklærer en konstant inden for en procedure eller i erklæringsdelen af et modul, en klasse eller en struktur.

Anbefalede: