Hvad er en underjordisk transformer?
Hvad er en underjordisk transformer?

Video: Hvad er en underjordisk transformer?

Video: Hvad er en underjordisk transformer?
Video: Hvor stammer vandet fra på Frederiksberg? - med undertekster 2024, Kan
Anonim

An underjordisk transformer er i det væsentlige det samme som en overjordisk transformer , men er konstrueret til de særlige behov underjordisk installation. Hvælvingstype, pudemonteret, nedsænkelig og direkte nedgravet transformere bruges i underjordisk systemer.

Også at vide er, hvordan fungerer en padmonteret transformer?

EN padmount eller pude - monteret transformer er en grund monteret distribution af el transformer i et aflåst stålskab monteret på en beton pude . Primære strømkabler kan forbindes med albuestik, som kan betjenes, når de strømforsynes ved hjælp af en hot stick og giver mulighed for fleksibilitet i reparation og vedligeholdelse.

hvad er der i en transformerboks? EN transformer består af 2 elektriske viklinger, der er isoleret fra hinanden og viklet omkring en central jernkerne, der består af mange plader af højkvalitets magnetisk jern. Den primære vikling bærer indgangsspænding og strøm, og den sekundære bærer udgangsspænding og strøm.

Er padmonterede transformere på denne måde farlige?

Forældre bør forklare børn, at disse kasser er potentielt farligt og ikke at blive spillet på eller omkring. Forældre skal også sikre sig, at deres el-kooperativ har låst kassen ordentligt. EN pude - monteret transformer der ikke er ordentligt sikret, kan være en alvorlig fare.

Hvad gør en elektrisk transformer?

EN transformer er en elektrisk apparat designet til at konvertere vekselstrøm fra en spænding til en anden. Den kan designes til at "trappe op" eller "trappe ned" spændinger og fungerer efter det magnetiske induktionsprincip.

Anbefalede: