Kan du spille kahoot på afstand?
Kan du spille kahoot på afstand?

Video: Kan du spille kahoot på afstand?

Video: Kan du spille kahoot på afstand?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Det er rigtig sjovt og engagerende at spille Kahoot ! i en gruppe, når alle spillere er i samme rum. Det er der dog flere muligheder for Spil med andre mennesker på afstand såvel! Du kan prøv tilsluttet Kahoot ! 'ing eller udfordre dine venner med en kahoot til Spil i vores mobilapp.

Desuden, kan du spille kahoot uden at være i samme rum?

Det er rigtig sjovt og engagerende at spille Kahoot ! i en gruppe indstilling, når alle spillere er i samme rum . Det er der dog flere muligheder for Spil også med andre mennesker på afstand! Du kan prøv tilsluttet Kahoot !

Man kan også spørge, kan du spille kahoot på din telefon? Sammen med det evne til at skabe kahoots , du kan også vært din egne live spil fra app, på både iOS (med AirPlay) og Android (via Chromecast). Tid til at sætte din spilværtens hat på! Du kan nu nemt vært og spille kahoot spil rigtigt fra vores app når som helst, hvor som helst.

Desuden, kan du spille kahoot online?

Direkte Kahoot ! det er meget sjovt! Tilmeld dig ved at indtaste PIN-koden i vores iOS/ Android mobil app eller på kahoot .it i browseren på din internetaktiverede enhed. På næste trin skal du indtaste dit kaldenavn og kontrollere om du se det i spillobbyen på den delte skærm.

Hvordan deltager du i nogens kahoot?

Hvis du prøver at tilslutte et team, der allerede er oprettet af en anden, skal administratoren først invitere dig til deres team. Du skal derefter modtage en e-mailinvitation til tilslutte deres hold. At acceptere vil lade dig tilslutte med en eksisterende basiskonto eller opret en ny konto.

Anbefalede: