Hvad er lysets hastighedsfrekvens?
Hvad er lysets hastighedsfrekvens?

Video: Hvad er lysets hastighedsfrekvens?

Video: Hvad er lysets hastighedsfrekvens?
Video: Frequency, Wavelength, and the Speed of Light 2024, April
Anonim

bølgelængde = lysets hastighed / frekvens = 3 x 108 m/s / 1,06 x 108 Hz = 3 meter - omkring 10 fod.

Ligeledes spørger folk, hvad er lysfrekvens?

Det frekvens er antallet af bølger, der passerer et punkt i rummet i et hvilket som helst tidsinterval, normalt et sekund. Vi måler det i enheder af cyklusser (bølger) per sekund, eller hertz. Det frekvens af synlige lys omtales som farve, og spænder fra 430 billioner hertz, set som rød, til 750 billioner hertz, set som violet.

På samme måde er frekvens en hastighed? Forholdet mellem hastighed af lyd, dens frekvens , og bølgelængden er den samme som for alle bølger: vw = fλ, hvor vw er hastighed af lyd, f er dens frekvens , og λ er dens bølgelængde.

På samme måde kan du spørge, hvad er forholdet mellem hastighed og frekvens?

Bølge hastighed er den afstand, en bølge tilbagelægger i en given tidsperiode, såsom det antal meter, den tilbagelægger pr. sekund. Bølge hastighed er relateret til bølgelængde og bølge frekvens ved ligningen: Hastighed = Bølgelængde x Frekvens . Denne ligning kan bruges til at beregne bølge hastighed når bølgelængde og frekvens er kendt.

Hvor mange Mach er lysets hastighed?

Forudsat at det er luft i havoverfladen, hastighed lyd er 1225 km/t, og den lysets hastighed er 299.709 kps. Dette gør lysets hastighed Mach 880, 777.

Anbefalede: