Indholdsfortegnelse:

Hvad er et inkonsekvent og afhængigt system?
Hvad er et inkonsekvent og afhængigt system?

Video: Hvad er et inkonsekvent og afhængigt system?

Video: Hvad er et inkonsekvent og afhængigt system?
Video: СРОЧНОЕ ВОССТАНОВЛЕНИЕ СОСУДОВ! Вместо 1000 лекарств! 2024, April
Anonim

EN system af ligninger kaldes en inkonsekvent system af ligninger, hvis der ikke er nogen løsning, fordi linjerne er parallelle. EN afhængigt system af ligninger er, når den samme linje er skrevet i to forskellige former, så der er uendelige løsninger.

Heraf, hvad er et afhængigt system?

afhængigt system : A system af lineære ligninger, hvor de to ligninger repræsenterer. samme linje; der er et uendeligt antal løsninger til en afhængigt system . inkonsekvent system : A system af lineære ligninger uden fælles løsning, fordi de. repræsentere parallelle linjer, som ikke har noget punkt eller linje til fælles.

På samme måde, hvad menes der med konsekvent og inkonsekvent? Svar: Konsekvent =linjer skærer hinanden i et punkt, som repræsenterer den unikke løsning af systemet af lineære ligninger i to variable. Algebraisk, hvis så, de lineære ligningers par er konsekvent . Inkonsekvent =linjer som er parallelle er inkonsekvent.

Tilsvarende, hvad er et inkonsistent lineært system?

Konsekvent og Inkonsekvente lineære systemer . EN system af lineær ligninger er et sæt af lineær ligninger som skal løses sammen. Det betyder, at system af ligninger, de repræsenterer, har ingen løsning. EN system uden løsninger kaldes en inkonsekvent system.

Hvordan ved man, om et system er uafhængigt?

Hvis et konsistent system har præcis én løsning, er det uafhængigt

  1. Hvis et konsistent system har et uendeligt antal løsninger, er det afhængigt af. Når du tegner ligningerne, repræsenterer begge ligninger den samme linje.
  2. Hvis et system ikke har nogen løsning, siges det at være inkonsekvent.

Anbefalede: