Hvad er forskellen mellem et cytoplasmatisk respons og et nuklear respons?
Hvad er forskellen mellem et cytoplasmatisk respons og et nuklear respons?

Video: Hvad er forskellen mellem et cytoplasmatisk respons og et nuklear respons?

Video: Hvad er forskellen mellem et cytoplasmatisk respons og et nuklear respons?
Video: Autonomic Synucleinopathies: MSA, PAF & Parkinson's 2024, April
Anonim

Hvad er forskellen mellem -en nuklear reaktion og en cytoplasmatisk respons ? EN nuklear reaktion involverer ændring af genekspression, mens en cytoplasmatisk respons involverer aktivering af et enzym eller åbning af en ionkanal.

På samme måde spørger folk, hvad er en cellulær reaktion?

Cellulær respons er slutningen af linjen for et signal bragt til målet celle af et signalmolekyle.

På samme måde, hvordan kan forskellige celler reagere forskelligt på det samme signal? Den specifikke måde, hvorpå en celle reagerer på sit miljø varierer. I mange tilfælde samme signal molekyle binder sig til identiske receptorproteiner, men producerer meget forskellige svar i forskellige typer af mål celler , hvilket afspejler forskelle i det interne maskineri, som receptorerne er koblet til (figur 15-9).

Når cellesignalering forårsager en reaktion i cytoplasmaet, hvad sker der normalt?

Signalering pathways kan regulere aktiviteten af proteiner, der direkte påvirker proteiner, der fungerer uden for kernen. EN signal kan årsag åbning eller lukning af en ionkanal eller ændring i celle stofskifte.

Hvad er signalforstærkning?

EN signal kan nå en celle i form af et enkelt hormonmolekyle. Inde i cellen er signal må være forstærket således at responsen udføres flere gange i stedet for blot at være et enkelt molekyle. Forstærkning er indbygget i systemet. Så hvert trin i signaleringskæden har potentialet til forstærkning.

Anbefalede: