Hvad var svaret på det store stenansigt?
Hvad var svaret på det store stenansigt?

Video: Hvad var svaret på det store stenansigt?

Video: Hvad var svaret på det store stenansigt?
Video: Computerinstallation | Opbygning af Mini ITX Computer 2024, Kan
Anonim

Svar : Det Stort Stenansigt var naturens værk. Klipperne blev sat over hinanden på bjergsiden. De lignede et menneskes træk ansigt.

Spørgsmålet er også, hvad var et fantastisk stenansigt?

(i) Den Stort Stenansigt var et naturværk. Det blev dannet på den vinkelrette side af et bjerg af nogle enorme klipper, der var blevet kastet sammen, så de, når de blev set på passende afstand, lignede et menneskes træk ansigt.

Ydermere, hvordan følte Ernest det, da folk hyldede ham som et billede på stenansigtet? Svar: Ernest var virkelig ædel og ydmyg. Hans gerninger stemte overens med hans tanker.

På samme måde, hvordan blev det store stenansigt dannet?

Det Stort Stenansigt var et naturværk, dannet på den vinkelrette side af et bjerg ved nogle vældige sten, som var blevet kastet sammen, så de, når de blev set på passende afstand, lignede et menneskes træk. ansigt.

Er det store stenansigt ægte?

Patrick Hummel, parkchef i New Hampshire Division of Parks and Recreation, identificerede i 2013 Hawthornes novelle "The Stort Stenansigt "som popularisering af ægte -livs geologiske formation, bjergets gamle mand, som så ned på Franconia Notch, indtil det smuldrede i ruiner i 2003.

Anbefalede: