Hvordan løsner du et bremsekaliberstempel?
Hvordan løsner du et bremsekaliberstempel?

Video: Hvordan løsner du et bremsekaliberstempel?

Video: Hvordan løsner du et bremsekaliberstempel?
Video: Bremseeftersyn, rensning af bremser - gør det selv 2024, Kan
Anonim

For at fjerne en caliper stempel det er blevet beslaglagt , det hydrauliske tryk af bremse selve systemet kan bruges. Fjern skydelære fra skiven, og pump den bremse pedal til at flytte stempel forbi den korroderede del. Nu skulle du være i stand til at skille den ad og genopbygge den.

Desuden, hvad får et caliper-stempel til at sætte sig fast?

Når bremser gribe det kan være fordi stempel bliver hængende i skydelære , sætter puderne fast til disken eller på enkelt- stempel calipre glidestifterne kan gribe.

Kan du desuden kun skifte en bremsekaliber? Generelt du ikke udskift calipre kun i par erstatte den beskadigede side. Med det sagt du måske stadig ikke har brug for det erstatte det skydelære for at løse dit problem afhængigt af designet. Deres kan være et sæt, der kommer med nye ærmer, o-ringe og fedt.

Heri, kan en caliper løsne sig selv?

I de fleste tilfælde, a beslaglagt bremse skydelære manifesterer sig sig selv som reduceret bremsekraft. Normalt, når en bremse skydelære griber, bremseklodsen på siden af skydelære stempel vilje slides for meget. Til sidst bremseklodserne vilje slides så meget, at det kan påvirke bremseskiven som vilje blive beskadiget.

Hvordan fikser man en bremsekaliper, der sidder fast?

Smør den skydelære glidestifter med det hvide lithiumfedt. Indsæt igen bremse puder og læg bremsekaliber tilbage i skydelære beslag i hånden. Tråd skydelære bolte i med hånden og stram dem derefter med fatningssættet.

Anbefalede: