Hvad er en nøgleart i den tempererede skov?
Hvad er en nøgleart i den tempererede skov?

Video: Hvad er en nøgleart i den tempererede skov?

Video: Hvad er en nøgleart i den tempererede skov?
Video: Temperate Forest Ecosystems 2024, April
Anonim

Det keystone arter af en Tempereret løvskov er Hvidhalehjorten, fordi den er planteæder, som holder alle planterne på et normalt niveau. Det giver også mad til andre forbrugere, såsom en bjørn.

Hvad er desuden en nøgleart i løvskoven?

Det keystone arter i en løvskov omfatte hjorte, bjørne og ulve.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad der menes med udtrykket keystone-arter, og hvilke typer af organismer betragtes oftest som keystone-arter? EN keystone arter er tit et dominerende rovdyr, hvis fjernelse tillader en byttebestand at eksplodere og tit mindsker den samlede mangfoldighed. Andet slags af keystone arter er dem, såsom koraller eller bævere, der væsentligt ændrer habitatet omkring dem og dermed påvirker et stort antal andre organismer.

Hvad er så nogle eksempler på en keystone-art?

Nogle eksempler af keystone arter omfatte det bison, præriehund, og Odder. Disse er keystone arter fordi de har stor indflydelse på deres økosystem, og uden dem, det økosystemet ville ændre sig eller lide.

Hvad er en nøgleart i et økosystem?

EN keystone arter er en organisme, der hjælper med at definere en helhed økosystem . Uden dens keystone arter , det økosystem ville være dramatisk anderledes eller helt ophøre med at eksistere.

Anbefalede: