Hvem opfandt det talsystem, vi bruger i dag?
Hvem opfandt det talsystem, vi bruger i dag?

Video: Hvem opfandt det talsystem, vi bruger i dag?

Video: Hvem opfandt det talsystem, vi bruger i dag?
Video: Осторожно, витилиго. Об этом нужно знать 2024, April
Anonim

Det talsystem, der bruges i dag , kendt som base 10 talsystem , var først opfundet af egypterne omkring 3100 f. Kr. Find ud af, hvordan den hindu-arabiske talsystem var med til at forme strømmen talsystem med oplysninger fra en matematiklærer i denne gratis video om matematikhistorie.

Desuden, hvem opfandt tal, vi bruger i dag?

For eksempel det arabiske talsystem vi er alle bekendt med i dag er normalt krediteret til to matematikere fra det gamle Indien: Brahmagupta fra det 6th århundrede f. Kr. og Aryabhat fra 5th århundrede f. Kr. Til sidst, tal var nødvendige for mere end blot at tælle ting.

Ved også, hvem der først opfandt numre? Ægypterne opfundet det først krypteret talsystem, og grækerne fulgte op med at kortlægge deres optælling tal på joniske og doriske alfabeter.

Spørgsmålet er også, hvem er faderen til talsystemet?

Pythagoras

Hvor stammer talsystemet fra?

Hindu-arabiske tal, sæt med 10 symboler - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 - der repræsenterer tal i decimalen talsystem . De opstod i Indien i det 6. eller 7. århundrede og blev introduceret til Europa gennem skrifter fra mellemøstlige matematikere, især al-Khwarizmi og al-Kindi, omkring det 12. århundrede.

Anbefalede: