Hvordan dyrker man en creosotbusk fra et frø?
Hvordan dyrker man en creosotbusk fra et frø?

Video: Hvordan dyrker man en creosotbusk fra et frø?

Video: Hvordan dyrker man en creosotbusk fra et frø?
Video: How to acquire yucca fibers for cordage and other survival tools 2024, Kan
Anonim

Metoden til dyrkning af creosot planter kræver iblødsætning frø i kogende vand for at bryde igennem det tunge frø frakke. Læg dem i blød i en dag og derefter plante en frø pr 2-tommer gryde. Behold frø let fugtig indtil spiring. Flyt dem derefter til et varmt, solrigt sted og dyrke dem på, indtil der er et helt sæt rødder.

Hvor hurtigt vokser creosotbusken derfor?

Vækst Vane: Langsom til moderat til 3 til 15 fod, for det meste 3 til 8 fod. Vækst sats stærkt øget hvis plante er i stand til at få adgang til en ensartet vandkilde.

Man kan også spørge, hvordan passer kreosotbusken sig selv? Creosot busk vender altid mod sydøst. Dens grene og blade vokser i en form, der er ment til fange så meget morgensol som muligt. Når solen bliver højere og luften tørrere, vil den lukke sine stomata og lukke ned for sin fotosyntese.

Hvordan transplanterer man en creosotbusk, når man holder dette i øjesyn?

Creosot er ikke let at transplantation , men hvis du vil prøve, så skaf meget små buske om foråret, inden de sender en lang pælerod ned. Det er nok nemmere at samle de uklare frøstande og plante dem og derefter tynde frøplanterne ud. Vand lidt for at få gang i planterne, men vær så sparsom med vand.

Hvordan ser en creosotplante ud?

Creosot busk (Larrea tridentata) Den plante viser grønne, voksagtige blade og små gule blomster. Disse blomster modnes til små grå frugter, som nydes af ørkenpattedyr. Der kommer en stærk duft ud af dette plante . Denne skarpe lugt er en kombination af hundredvis af flygtige forbindelser udskilt fra plante.

Anbefalede: