Hvad er elektrolyseret oxiderende vand?
Hvad er elektrolyseret oxiderende vand?

Video: Hvad er elektrolyseret oxiderende vand?

Video: Hvad er elektrolyseret oxiderende vand?
Video: Electrolysed Water 2024, Kan
Anonim

Elektrolyseret oxiderende vand (EOW) er elektrolyseret blød tap vand med natriumchlorid tilsat. Denne metodes bruger- og miljøvenlige status kombineret med dens lave omkostninger gør den til en effektiv og velegnet metode til mikrobiel dekontaminering.

Heraf, hvordan laver man elektrolyseret oxiderende vand?

Hypoklor er en svag syre og en oxiderende agent. Denne "sur elektrolyseret vand " kan hæves i pH ved at blande den ønskede mængde hydroxidionopløsning fra katoderummet, hvilket giver en opløsning af hypoklorsyre (HOCl) og natriumhydroxid (NaOH).

Man kan også spørge, hvordan renser elektrolyseret vand? Elektrolyseret vand beskriver to løsninger - en fedtskæring renere og et kraftfuldt desinfektionsmiddel - som en elektrolyseret vand systemet producerer gennem elektrolyseprocessen. Hypoklorsyren fungerer som et højeffektivt desinfektionsmiddel, mens natriumhydroxid er et bredt spektrum rengøring løsning.

Folk spørger også, virker elektrolyseret vand?

Elektrolyseret vand Gemmer sig ikke godt Det deler elementerne op i et stærkt rengøringsmiddel og et kraftigt desinfektionsmiddel. Begge midler er ugiftige og arbejde bedre end blegemiddel. Den eneste ulempe er, at de ikke er særlig stabile. På kort tid, elektrolyseret vand bryder tilbage til det normale vand.

Dræber elektrolyseret vand bakterier?

" Elektrolyseret vand " - fremstillet ved at påføre en elektrisk strøm til en meget fortyndet saltvandsopløsning - dræber bakterier på friske råvarer mere effektivt i nogle tilfælde end varme el vand indeholdende klor, ifølge en forskningsrapport præsenteret her i dag på det 220. nationale møde i American Chemical

Anbefalede: