Hvad bestilte par eksempler?
Hvad bestilte par eksempler?

Video: Hvad bestilte par eksempler?

Video: Hvad bestilte par eksempler?
Video: Hvad er det bedste selvforsvar? 2024, Kan
Anonim

An bestilte par er en par af tal i en bestemt bestille . Til eksempel , (1, 2) og (- 4, 12) er bestilte par . Det bestille af de to tal er vigtigt: (1, 2) svarer ikke til (2, 1) -- (1, 2)≠(2, 1).

Heraf, hvad er rækkefølgen af et bestilt par?

An bestilte par er to tal, for hvilke bestille hvor de er givet, er vigtigt. Bestilt par refererer normalt til et sæt af to tal, der bruges til at lokalisere et punkt i et koordinatplan. Når en bestilte par henviser til placeringen af et punkt i koordinatplanet, de kaldes punktets koordinater.

Ydermere, hvad er bestilt par-notation? An bestilte par er en sammensætning af x-koordinaten (abscissen) og y-koordinaten (ordinaten), med to værdier skrevet i en fast rækkefølge inden for parentes. Det hjælper med at lokalisere et punkt på det kartesiske plan for bedre visuel forståelse. De numeriske værdier i en bestilte par kan være heltal eller brøker.

Tilsvarende, hvad er et ordnet par i matematik?

I matematik , en bestilte par (a, b) er en par af genstande. Det bestille hvor objekterne optræder i par er væsentlig: den bestilte par (a, b) er forskellig fra bestilte par (b, a) medmindre a = b. Kartesiske produkter og binære relationer (og dermed funktioner) er defineret i form af bestilte par.

Hvordan ser et bestilt par ud?

Bestilte par er sæt tal, der bruges til at plotte punkter. De er altid skrevet inden for parentes, og er adskilt af et komma. Bestilte par er normalt set sammen med en fire-kvadrant graf (også kaldet et koordinatplan). Dette er et gitter, der ligner millimeterpapir, hvorpå to vinkelrette linjer krydser.

Anbefalede: