Hvad er lige langt fra trekantens tre sider?
Hvad er lige langt fra trekantens tre sider?

Video: Hvad er lige langt fra trekantens tre sider?

Video: Hvad er lige langt fra trekantens tre sider?
Video: 34 Locus of Points Equidistant From Three Fixed Point 2024, April
Anonim

Pointen er det lige langt til alle sider af en trekant kaldes incenter: En median er et linjestykke, der har et af sine endepunkter i toppunktet af a trekant og det andet endepunkt i midtpunktet af side modsat toppunktet. Det tre medianer af en trekant mødes i tyngdepunktet.

Med hensyn til dette, hvad er lige langt fra trekantens tre hjørner?

CIRCUMCENTER af en trekant er punktet i flyet lige langt fra trekantens tre spidser . Cirkumcentret blev konstrueret ved at identificere midtpunkterne af segmenterne AC, CD og DA. Derefter blev der trukket en vinkelret linje gennem midtpunkterne vinkelret på sidesegmentet.

For det andet, hvilket punkt er lige langt fra siderne? Centrum er lige langt til alle sider af trekanten og vil ALTID skære INDE i trekanten. Det punkt af skæringspunktet mellem tre eller flere linjer.

På samme måde, hvorfor er Incenteret lige langt fra siderne af en trekant?

Det INCENTER af en trekant er punktet på det indre af trekant det er lige langt fra de tre sider . Da et punkt indre til en vinkel, dvs lige langt fra de to sider af vinklen ligger på vinkelhalveringslinjen, så Incenter skal være på vinkelhalveringslinjen for hver vinkel på trekant.

Hvad kaldes midten af trekanten?

Midten af en trekant er konstrueret ved at tage en given trekant og forbinder midtpunkterne af hvert ben af trekant til det modsatte toppunkt. Linjestykket skabt ved at forbinde disse punkter er hedder medianen. Tyngdepunktet er midten af en trekant der kan opfattes som massecentrum.

Anbefalede: