Hvad sker der under DNA-transskription?
Hvad sker der under DNA-transskription?

Video: Hvad sker der under DNA-transskription?

Video: Hvad sker der under DNA-transskription?
Video: Transcription (DNA to mRNA) 2024, April
Anonim

Transskription er den proces, hvor et gen er DNA sekvensen er kopieret ( transskriberet ) for at lave et RNA-molekyle. RNA-polymerase bruger en af de DNA strenge (skabelonstrengen) som skabelon for at lave et nyt, komplementært RNA-molekyle. Transskription ender i en proces kaldet opsigelse.

På samme måde spørger folk, hvad er processen med DNA-transskription?

transskription / DNA-transskription . Transskription er behandle hvorved oplysningerne i en streng af DNA kopieres til et nyt molekyle af messenger RNA (mRNA). Transskription udføres af et enzym kaldet RNA-polymerase og en række hjælpeproteiner kaldet transskription faktorer.

Desuden, hvad sker der under DNA-translation? Oversættelse er den proces, der tager informationen videre fra DNA som messenger-RNA og gør det til en række aminosyrer bundet sammen med peptidbindinger. Det er i bund og grund en oversættelse fra én kode (nukleotidsekvens) til en anden kode (aminosyresekvens).

Med hensyn til dette, hvad sker der under hvert transkriptionstrin?

Transskription sker i de tre trin - initiering, forlængelse og afslutning - alle vist her. Transskription foregår i tre trin: initiering, forlængelse og afslutning. Indvielse er begyndelsen på transskription . Det opstår når enzymet RNA-polymerase binder til en region af et gen kaldet promotoren.

Er DNA direkte involveret i transkription?

Transskription er den proces, hvorved DNA er kopieret ( transskriberet ) til mRNA, som bærer den information, der er nødvendig for proteinsyntese. Transskription foregår i to brede trin. Først dannes pre-messenger RNA med involvering af RNA-polymerase-enzymer.

Anbefalede: