Hvilken af disse er en reaktant i fotosyntesen?
Hvilken af disse er en reaktant i fotosyntesen?

Video: Hvilken af disse er en reaktant i fotosyntesen?

Video: Hvilken af disse er en reaktant i fotosyntesen?
Video: The Photosynthesis Reaction 2024, Kan
Anonim

I fotosyntese , oxygen, kuldioxid, ATP og NADPH er reaktanter . GA3P og vand er produkter. I fotosyntese , klorofyl, vand og kuldioxid er reaktanter . I fotosyntese , vand, kuldioxid, ATP og NADPH er reaktanter.

Ligeledes, hvad er reaktanten i fotosyntesen?

Det reaktanter til fotosyntese er lightenergy, vand, kuldioxid og klorofyl, mens produkterne er glucose (sukker), oxygen og vand.

På samme måde, hvilket produkt af fotosyntesen er en reaktant i cellulær respiration? Fotosyntese er en anabolsk proces, mens den respiration er en katabolisk proces. I fotosyntese , kuldioxid og vand kombineres til energirig glucose. Lysenergi er lagret i kemisk energi. I cellulær respiration Glucosen oxideres i nærvær af ilt til vand og kuldioxid.

Ved også, hvad er produkterne til fotosyntese?

I fotosyntese , energi fra lys bruges til at omdanne kuldioxid og vand til glucose og oxygen. For 6 kuldioxid og 6 vandmolekyler produceres 1 glukosemolekyle og 6 iltmolekyler.

Hvor får organismer reaktanterne til fotosyntese?

Reaktanter af Fotosyntese Kuldioxid i luften trænger ind i en plante gennem dens blade. Vand i jorden kommer ind gennem plantens rødder. Ilt kommer ud af bladene. Glukose bliver tilbage for at tjene som plantens føde.

Anbefalede: