Hvad er refleksion i matematisk definition?
Hvad er refleksion i matematisk definition?

Video: Hvad er refleksion i matematisk definition?

Video: Hvad er refleksion i matematisk definition?
Video: Reflection | Geometry | Maths | FuseSchool 2024, Marts
Anonim

I geometri, en afspejling er en form for stiv transformation, hvor forbilledet vendes henover en linje af afspejling at skabe billedet. Hvert punkt på billedet er i samme afstand fra linjen som forbilledet, lige på den modsatte side af linjen.

På samme måde, hvad er en refleksion i matematik?

Afspejling - af en polygon En transformation, hvor hvert punkt i en form vises i lige stor afstand på den modsatte side af en given linje - linjen af afspejling . Hvert punkt på den oprindelige trekant er " reflekteret " i spejlet og vises på højre side i lige stor afstand fra stregen.

Og hvordan laver du refleksioner i matematik? Når du reflekterer et punkt på tværs af x-aksen, forbliver x-koordinaten den samme, men y-koordinaten omdannes til dens modsætning (dets fortegn ændres). Hvis du glemmer reglerne for refleksioner Når du tegner grafer, skal du blot folde dit papir langs x-aksen (linjen af afspejling ) for at se, hvor den nye figur vil blive placeret.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er refleksionsmatematik eksempel?

Linjerne y = x og y = -x er de to primære diagonale linjer i koordinatplanet og de mest almindelige diagonale linjer, over hvilke punkter og former er reflekteret . I en afspejling over linjen y = x skifter x- og y-koordinaterne ganske enkelt position. Til eksempel , antag, at punktet (6, 7) er reflekteret over y = x.

Hvad er definitionen af refleksion i videnskaben?

Afspejling er ændringen i retning af en bølgefront ved en grænseflade mellem to forskellige medier, således at bølgefronten vender tilbage til det medie, hvorfra den stammer. Almindelige eksempler omfatter afspejling af lys, lyd og vandbølger.

Anbefalede: