Hvad er frekvensspænding?
Hvad er frekvensspænding?

Video: Hvad er frekvensspænding?

Video: Hvad er frekvensspænding?
Video: Bølger periode udbredelsesfart frekvens 2024, April
Anonim

Frekvens og Spænding er forskellige ting.

Frekvens er antallet af cyklusser, som a spænding bølgeform gentager sig selv pr. sekund. EN spænding med 0 frekvens i realiteten er konstant ved en bestemt værdi, som også er kendt som DC spænding

Med hensyn til dette, påvirker spændingen frekvensen?

Hvis du øger frekvens , er der et punkt, hvor det påvirker potentialforskellen i kredsløbet. Frekvens kan ændre den relative modstand (kaldet reaktans) af forskellige komponenter, så strengt taget er svaret ja. Men i sig selv, frekvens og potentielle forskelle er uafhængige. 9V batteri med en grundlæggende LED.

For det andet, hvad betyder frekvens i elektricitet? Vekselstrøm (AC) frekvensen er antal cyklusser pr. sekund i en vekselstrømsbølge. Frekvensen er hastighed, hvormed strømmen ændrer retning pr. sekund. Den måles i hertz (Hz), en international måleenhed, hvor 1 hertz er lig med 1 cyklus pr. sekund.

For det andet, hvad er spændingen og frekvensen i USA?

Typisk bruges enten 110-volt AC (110V) eller 220-volt AC(220V). De fleste lande bruger 50Hz (50 Hertz eller 50 cyklusser i sekundet) som deres AC frekvens . Kun en håndfuld bruger 60Hz. Standarden i De Forenede Stater er 120V og 60Hz AC-elektricitet.

Hvad er frekvensen af jævnspænding?

Det frekvens af vekselstrøm vil være enten 50Hz eller 60Hz afhængigt af landet. Det frekvens af jævnstrøm vil være nul.

Anbefalede: