Hvor mange etager er soluret?
Hvor mange etager er soluret?

Video: Hvor mange etager er soluret?

Video: Hvor mange etager er soluret?
Video: [4K]🇮🇹 Florence, Italy Evening Walk: Basilica di Santa Croce, Galleria degli Uffizi 2023 2024, Kan
Anonim

Restauranten på toppen af Westin Hotel, populært kendt som Solskive , har været en attraktion i Atlanta på grund af dens rotation med uret etage 70 etager op, der tilbyder en 360-graders udsigt over byen.

Efterfølgende kan man også spørge, hvilken etage er Sun Dial restaurant?

Beliggende på den øverste gulve af The Westin Peachtree Plaza, The Sun Dial Restaurant , Bar & View tilbyder uovertruffen udsigt og en særskilt Atlanta-spiseoplevelse, der udnytter byens nærhed til lokale råvarer fra jord til bord.

Derudover, hvor mange etager er Westin? Det Westin Seattle er et højhus-hotel med to tårne i Seattle, Washington. Det sydlige tårn med 40 gulve på 121 m (397 fod), åbnede den 29. juni 1969 som Washington Plaza Hotel. Det var bygget på stedet for det historiske Orpheum-teater.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor højt er Solur Atlanta?

723 fod

Hvad tager du på til en solur-restaurant?

Når du besøger The Sun Dial, afslappet påklædning er acceptabelt i frokosttiden i The Restaurant og til enhver tid i The Bar og The View. Da dag bliver til nat, beder vi om business casual påklædning . Vær opmærksom på vores andre gæster og undlad iført atletisk udstyr, cut-off eller jeanshorts, hatte og klipklapper.

Anbefalede: