Hvad er de biotiske og abiotiske faktorer i den tropiske regnskov?
Hvad er de biotiske og abiotiske faktorer i den tropiske regnskov?

Video: Hvad er de biotiske og abiotiske faktorer i den tropiske regnskov?

Video: Hvad er de biotiske og abiotiske faktorer i den tropiske regnskov?
Video: How does nature react to climate change? 2024, April
Anonim

Abiotiske faktorer (ikke-levende ting) i en tropisk regnskov omfatter temperatur, fugtighed, jordsammensætning, luft og mange andre. Nogle få af de mange biotiske faktorer (levende ting) i den skov er tukaner, frøer, slanger og myreslugere . Alle de biotiske faktorer er afhængige af de abiotiske faktorer.

Udover dette, hvad er to abiotiske faktorer i en tropisk regnskov?

Abiotiske: Abiotiske faktorer i regnskoven omfatter jord , vand, klipper, lys og klima. Det jord er typisk fattig i en tropisk regnskov, fordi den kraftige nedbør skyller næringsstoffer væk, og den er normalt sur.

Ved også, hvordan biotiske og abiotiske faktorer arbejder sammen i en regnskov? I den Regnskov , alt arbejder som en velsmurt maskine. Det biotiske og abiotiske elementer overlever sammen som et økosystem. Planterne hjælper dyrene og dyrene hjælper planterne. Snavs og jord hjælper de træer og planter, der giver dyrene husly og føde til at vokse, samt vand og sollys.

Ved også, hvad er 5 abiotiske faktorer i en regnskov?

Klima, jord type, nedbør, temperatur og sollys er alle abiotiske faktorer, der bestemmer sammensætningen af en regnskov, herunder de store forskelle mellem regnskove i tropiske og tempererede områder på kloden.

Hvad er biotiske og abiotiske faktorer?

Abiotiske faktorer refererer til ikke-levende fysiske og kemiske elementer i økosystemet. Abiotisk ressourcer opnås normalt fra litosfæren, atmosfæren og hydrosfæren. Eksempler på abiotiske faktorer er vand, luft, jord, sollys og mineraler. Biotiske faktorer er levende eller enganglevende organismer i økosystemet.

Anbefalede: