Vokser eukalyptus i Georgien?
Vokser eukalyptus i Georgien?

Video: Vokser eukalyptus i Georgien?

Video: Vokser eukalyptus i Georgien?
Video: LAND OF THE GIANTS - Voinis Ventures: AFRICA pt I 2024, April
Anonim

I det væsentlige Eukalyptus træer blev plantet (gennem hele vokser sæson), vandes i og efterlades alene. Et forstadshjem, 37 miles syd for Atlanta i McDonough, GA (U. S. D. A Plante Hårdførhedszone 8A, gennemsnitlig kold temp. 10 til 15 F). I 3.000' højde er det en af North Georgiens højest beliggende samfund.

Kan Rainbow-eukalyptus på denne måde vokse i Georgien?

Det træet vokser op til 250 fod høj i sit oprindelige miljø. I USA, regnbueeukalyptus vokser i de frostfrie klimaer, der findes på Hawaii og de sydlige dele af Californien, Texas og Florida. Selvom dette kun er omkring halvdelen af højden kan rækkevidde i sit oprindelige udbredelsesområde, er det stadig en massiv træ.

Man kan også spørge, hvor vokser eukalyptus i os? Mens Eukalyptus er hjemmehørende i Australien, det vokser i en række forskellige klimaer fra det midterste Carolinas syd i Forenede Stater . Eukalyptus træer blev indført i det sydøstlige Forenede Stater i 1878 men ikke vokset kommercielt i Florida indtil slutningen af 1960'erne.

Ligeledes spørger folk, hvilken zone vokser eukalyptus i?

Eukalyptus eller tyggegummitræer ( Eukalyptus spp.), generelt hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 til 10 eller 11, er stedsegrønne træer og buske hjemmehørende i Australien, Tasmanien, Malaysia og Filippinerne. Der er mere end 500 eukalyptus arter.

Hvor kan jeg finde eukalyptusplante?

Eukalyptus træer er hjemmehørende i Australien, men de findes også i det vestlige USA, især i Arizona, Californien og Nevada. De kan plantes overalt, hvor der er et varmt, tørt klima.

Anbefalede: