Flyder UHMW i vand?
Flyder UHMW i vand?

Video: Flyder UHMW i vand?

Video: Flyder UHMW i vand?
Video: LubX - Lower Friction than UHMW - Reduce Conveyor Downtime 2024, Kan
Anonim

Det UHMW skal have lov til at udvide el flyde.

Heraf, flyder Uhmwpe?

UHMWPE er lugtfri, smagløs og ugiftig. UHMWPE materiale flyder i vand og dermed opnå en anden fordel i forhold til mange andre materialer såsom polyester, nylon, aramider, LCP. UHMWPE materiale kan klassificeres som en specialteknik plast.

Derudover, er UHMW fleksibel? Ultra høj molekylvægt ( UHMW ) polyethylen er en semi-krystallinsk polymer, der giver god slidstyrke og slagfasthed plus en lav friktionskoefficient. Det er fleksibel nok til at udmærke sig i både våde og tørre miljøer med god slid og levetid.

Bare så, absorberer UHMW vand?

Fordi olefiner ikke har sådanne grupper, Det gør UHMWPE ikke absorbere vand let og ikke let våd, hvilket gør det vanskeligt at binde det til andre polymerer. Af samme grunde, hud gør ikke interagere stærkt med det, hvilket gør UHMWPE fiberoverfladen føles glat.

Hvad bruges UHMW plast til?

Alsidigheden af polyethylen har gjort det populært plast til utallige industrielle applikationer, der kræver holdbarhed, lav friktion og kemikalieresistens. Ansøgninger inkluderer UHMW slidstrimler, kædestyre og marine dock fender puder.

Anbefalede: