Hvor vokser fyrretræer?
Hvor vokser fyrretræer?

Video: Hvor vokser fyrretræer?

Video: Hvor vokser fyrretræer?
Video: Growing a Pine Tree from Seed - 0 to 1 year old 2024, Kan
Anonim

Sukkerfyren (Pinus lambertiana) er hjemmehørende i bjergene i det fjerne vest fra Cascades i det centrale Oregon mod nord og syd til Baja California , Mexico. De er mest udbredt i Sierra Nevada-bjergene i det centrale Californien.

Folk spørger også, hvor hurtigt vokser fyrretræer?

Følgelig, sukkerfyr er normalt de største træer , bortset fra kæmpe sequoia, i modne og gamle bevoksninger. På bedre steder kan årlige vækststigninger i basalområdet på 2,5 procent og mere opretholdes op til stængeldiametre på 76 til 127 cm (30 til 50 tommer) eller i 100 til 150 år (11).

Ligeledes, hvor vokser Jeffrey fyrretræer? Pinus jeffreyi, også kendt som Jeffrey pine , Jeffreys fyrretræ , gul fyrretræ og sort fyrretræ , er en nordamerikaner fyrretræ . Den findes hovedsageligt i Californien, men også i den vestligste del af Nevada, det sydvestlige Oregon og det nordlige Baja California.

Man kan også spørge, hvor finder man sukkerkogler?

Fordeling. Det sukkerfyr forekommer i bjergene i Oregon og Californien i det vestlige USA, og Baja California i det nordvestlige Mexico; specifikt Cascade Range, Sierra Nevada, Coast Ranges og Sierra San Pedro Martir.

Regenererer fyrretræer efter brand?

Sukkerfyr er en langvarig, ild -tolerante arter, der regenererer følger let efter ild , men også kan etablere sig i moderat skygge.

Anbefalede: