Hvad sagde Albert Einstein?
Hvad sagde Albert Einstein?

Video: Hvad sagde Albert Einstein?

Video: Hvad sagde Albert Einstein?
Video: 35 Life Lessons Albert Einstein's Said That Changed The World 2024, Kan
Anonim

"Alle er et geni. Men hvis du dømmer en fisk ud fra dens evne til at klatre i et træ, vil den leve hele sit liv i troen på, at den er dum." "To ting inspirerer mig til ærefrygt – stjernehimlen ovenover og det moralske univers indeni." "Uddannelse er det, der bliver tilbage, hvis man har glemt alt, hvad han har lært i skolen."

Hvad sagde Albert Einstein om tiden?

sagde Einstein at indse tyngdekraft og acceleration var det samme, var "den lykkeligste tanke i mit liv". Det er kernen i relativitetsteorien, som siger, at tid og rum er ikke så uforanderlige og faste som vi tænke de er fra den umiddelbare oplevelse af hverdagen.

For det andet, sagde Einstein, at tid er en illusion? "Nu har han forladt denne mærkelige verden lidt foran mig," Einstein skrev om sin vens bortgang.”Det betyder ingenting. For os troende fysikere er skelnen mellem fortid, nutid og fremtid kun en stædigt vedvarende illusion .” Einsteins Udtalelsen var ikke blot et forsøg på trøst.

Deraf, hvad sagde Albert Einstein om uddannelse?

Her, Einsteins uddannelsesmæssige Filosofi er igen ordsprog at hans store videnskabelige resultater krævede en kontinuerlig indsats og gjorde ikke komme til ham "naturligt". Han simpelthen havde et passioneret ønske om at lære nyt. 7. " Uddannelse er det, der er tilbage, efter at man har glemt, hvad man har lært i skolen."

Hvad sagde Einstein før han døde?

Jeg vil gøre det elegant.” I de tidlige morgentimer den 18. april hørte den vagthavende sygeplejerske ham sige et par ord på tysk, hvilket hun kunne ikke forstå, og så Einstein døde.

Anbefalede: