Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er post translationel modifikation vigtig?
Hvorfor er post translationel modifikation vigtig?

Video: Hvorfor er post translationel modifikation vigtig?

Video: Hvorfor er post translationel modifikation vigtig?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Stolpe - translationelle ændringer (PTM'er) såsom glycosylering og phosphorylering spiller en vigtig rolle på funktionen af hæmostatiske proteiner og er kritiske i forbindelse med sygdom. Sådanne ændringer på sekundært niveau af hæmostatiske proteiner har vidtrækkende virkninger på deres evne til at interagere med andre proteiner.

Tilsvarende, hvad er formålet med post translationel modifikation?

PTM'er er kemiske ændringer som spiller en nøglerolle i funktionel proteomik, fordi de regulerer aktivitet, lokalisering og interaktion med andre cellulære molekyler såsom proteiner, nukleinsyrer, lipider og cofaktorer. Stolpe - translationelle ændringer er nøglemekanismer til at øge proteomisk diversitet.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er den mest almindelige post translationelle modifikation? Proteinphosphorylering (figur 2) er mest almindeligt studeret stolpe - translationel modifikation . Det er blevet anslået, at en tredjedel af pattedyrsproteiner kan være phosphoryleret, og dette modifikation spiller ofte en nøglerolle i moduleringen af proteinfunktionen.

Med dette for øje, hvad er tre typer af post-translationelle modifikationer?

Typer af post-translationel modifikation

  • Fosforylering.
  • Acetylering.
  • Hydroxylering.
  • Methylering.

Er methylering en post translationel modifikation?

Methylering er tilføjelsen af methylgruppen til lysinsidekæden, der er ansvarlig for kromatin-transkriptionsaktivitetstilstanden. Sulfatering er en permanent stolpe - translationel modifikation nødvendige for proteinernes funktion. Oprensning af stolpe - translationel modificeret proteiner er nødvendige.

Anbefalede: