Hvilken type pipette er volumetrisk, og hvad bruges den til?
Hvilken type pipette er volumetrisk, og hvad bruges den til?

Video: Hvilken type pipette er volumetrisk, og hvad bruges den til?

Video: Hvilken type pipette er volumetrisk, og hvad bruges den til?
Video: Gennemfør TypeScript-kursus på en time | Maskinskrift for begyndere 2024, Kan
Anonim

EN volumetrisk pipette , pære pipette eller mave pipette tillader ekstremt nøjagtig måling (til fire signifikante cifre) af volumenet af en opløsning. Volumetriske pipetter er almindelige Brugt i analytisk kemi at lave laboratorieopløsninger ud fra et basismateriale samt at fremstille opløsninger til titrering.

Spørgsmålet er også, hvad en volumetrisk pipette bruges til?

Volumetriske pipetter er designet til meget præcist at overføre en bestemt mængde opløsning. Disse pipetter kun kan være plejede levere den mængde væske, som den er kalibreret til. Volumetriske pipetter har smalle spidser og en pærelignende ekspansion i midten.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem en pipette og en pipette? Pasteur pipetter , også kendt som droppere bruges til at overføre små mængder væsker, men er ikke gradueret. Pasteur pipetter er lavet af plast eller glas. Mohr pipetter er ved at måle pipetter der ligner serologiske pipetter , med det primære forskel at gradueringerne ikke rækker helt ud til spidsen.

Desuden, hvad måler en pipette?

Om Pipetter . EN pipette er et laboratorieinstrument, der bruges til måle ud eller overføre små mængder væske, i volumener af milliliter (ml), mikroliter (ΜL).

Hvad er den mest nøjagtige type pipette?

volumetrisk pipette

Anbefalede: