Hvad er kvasi statisk kraft?
Hvad er kvasi statisk kraft?

Video: Hvad er kvasi statisk kraft?

Video: Hvad er kvasi statisk kraft?
Video: Hvad er et dynamisk tankesæt? (1. video i serien om dynamisk tankesæt) 2024, April
Anonim

Populære svar (1)

Kvasi - statisk belastning betyder, at belastningen påføres så langsomt, at strukturen også deformeres meget langsomt (meget lav belastningshastighed) og derfor inertien kraft er meget lille og kan ignoreres

På denne måde, hvad er meningen med kvasi statisk?

I termodynamik, en kvasi - statisk proces er en termodynamisk proces, der sker langsomt nok til, at systemet forbliver i indre ligevægt. Enhver reversibel proces er en kvasi - statisk en. Imidlertid, kvasi - statisk processer, der involverer entropiproduktion, er ikke reversible.

hvad er kendetegnene ved en kvasi-statisk proces? Kvasi betyder næsten og statisk betyder de termodynamiske egenskaber statisk med tiden. Kvasi statisk proces er også en reversibel behandle . Uendelig langsomhed er egenskab træk ved kvasi statisk proces . Hvis gradienten er til stede i systemegenskaber, er den behandle kan ikke være næsten statisk i en begrænset tid.

Spørgsmålet er også, hvorfor en kvasi-statisk proces er vigtig?

I termodynamik skal vi analysere forskelligt processer , som antages at have fundet sted kvasi - statisk eller i kvasi - ligevægt . Dette er vigtig fordi som vi skal se lidt senere, at kvasi - statiske processer kan også klassificeres som reversibel processer og så videre.

Hvad er den største forskel mellem en kvasistatisk og reversibel proces?

EN kvasi statisk proces er en behandle udføres meget meget langsomt, i en forsøg på at nå så tæt som muligt på en reversibel proces . repræsenterer den entropi, der overføres ind i eller ud af systemet. Dette kan være 0, eventuelt positivt eller negativt.

Anbefalede: