Er Aspen et fyrretræ?
Er Aspen et fyrretræ?

Video: Er Aspen et fyrretræ?

Video: Er Aspen et fyrretræ?
Video: An Aspen Tree a good landscape tree? 2024, Kan
Anonim

Aspene vokser typisk i miljøer, der ellers er domineret af nåletræer træ arter, og som ofte mangler andre store løvfældende træ arter. At tabe blade om vinteren (som de fleste, men ikke alle andre løvfældende planter) hjælper også med at forhindre skader fra kraftig vintersne.

Er Aspen også en fyr?

Aspen flager er den mest almindelige træsort, der bruges til at lave orienterede strandbrædder. Det er også et populært dyrestrøelse, da det mangler de phenoler, der er forbundet med fyrretræ og enebær, som menes at forårsage luftvejslidelser hos nogle dyr.

For det andet, hvad kaldes en gruppe aspetræer? Hedder "Pando," som er latin for "jeg spreder," den gruppe af skælven aspe betragtes som en af de største - efter område - og mest massive levende organismer på jorden. Skælven asp , fundet fra kyst til kyst på tværs af Nordamerika, vokser i grupper kaldet står.

Ved også, hvad der er specielt ved aspetræer?

Aspen er kendt for sin evne til at regenerere vegetativt af skud og suger, der opstår langs dens lange siderødder. Rodspiring resulterer i mange genetisk identiske træer , samlet kaldet en "klon". Alle træer i en klon har identiske karakteristika og deler en rodstruktur.

Hvad er forskellen mellem asp og birk?

Birk er berømte for at have bark, der skræller tilbage som papir; asp bark skræller ikke. Hvorimod asp bladene er helt flade, birk blade er let "V"-formede og mere aflange end Quaking Aspen blade. Plant Lore: Faktisk er de sådan forskellige at det kan være bedre ikke at tænke på aspe som træer.

Anbefalede: