Hvad er definitionen på locusbiologi?
Hvad er definitionen på locusbiologi?
Anonim

I genetik, en sted (flertal loci ) er en specifik, fast position på et kromosom, hvor et bestemt gen eller genetisk markør er placeret.

Hvad er i denne forbindelse et DNA-locus?

EN sted er den specifikke fysiske placering af et gen eller andet DNA sekvens på et kromosom, som en genetisk adresse. Flertal af sted er" loci ".

For det andet, hvad bruges Locus til? Ordbrug Vi kan sige "den sted af alle punkter på et plan i afstand R fra et midtpunkt er en cirkel med radius R". Med andre ord har vi en tendens til at brug ordet sted at betyde formen dannet af et sæt punkter.

Ved også, hvad er en locus biologi quizlet?

sted . Et bestemt sted i længden af et kromosom, hvor et givet gen er placeret. dominerende. beskriver en egenskab, der dækker over eller dominerer en anden form for denne egenskab.

Hvad betyder locus i fysik?

Enhver samling af point er kendt som en sted . En bølgefront er en sted af punkter, der svinger i samme fase. For eksempel, hvis du kaster en sten i vand, genereres der cirkulære krusninger, på et øjeblik er alle punkter i bevægelsen i samme fase og danner en sted . Dette er kendt som en cirkulær bølgefront.

Anbefalede: