Hvordan udfører du magnetisk partikelinspektion?
Hvordan udfører du magnetisk partikelinspektion?

Video: Hvordan udfører du magnetisk partikelinspektion?

Video: Hvordan udfører du magnetisk partikelinspektion?
Video: Magnetic Particle Inspection 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Hvad er det grundlæggende princip for testning af magnetiske partikler?

Det magnetisk partikel test Metoden til ikke-destruktiv undersøgelse blev udviklet i USA i 1930'erne som en måde at kontrollere stålkomponenter på produktionslinjer. Det princip af metoden er, at prøven magnetiseres for at producere magnetisk kraftlinjer eller flux i materialet.

Ved også, hvad er formålet med magnetisk partikelinspektion? Magnetisk partikelinspektion ( MPI ) er en ikke-destruktiv afprøvning (NDT) proces til detektering af overflade- og lavvandede undergrundsdiskontinuiteter i ferromagnetiske materialer såsom jern, nikkel, kobolt og nogle af deres legeringer. Processen sætter en magnetisk felt ind i delen.

Også, hvad menes der med magnetisk partikeltest?

Bidrage til Definition . Magnetisk partikeltestning (MPT), også benævnt Magnetisk partikelinspektion , er en ikke-destruktiv undersøgelse (NDE) teknik, der bruges til at detektere overflade- og let underjordiske fejl i de fleste ferromagnetiske materialer såsom jern, nikkel og kobolt og nogle af deres legeringer.

Hvad er UT i NDT?

Ultralyd Ikke-destruktiv testning , også kendt som ultralyd NDT eller simpelthen UT , er en metode til at karakterisere tykkelsen eller den indre struktur af et prøveemne ved brug af højfrekvente lydbølger.

Anbefalede: