Hvorfor har nogle planter ikke kloroplaster?
Hvorfor har nogle planter ikke kloroplaster?

Video: Hvorfor har nogle planter ikke kloroplaster?

Video: Hvorfor har nogle planter ikke kloroplaster?
Video: Chloroplasts - Structure 2024, Kan
Anonim

De indre stamceller og underjordiske organer, såsom rodsystemet eller pære, indeholde ingen kloroplaster . Fordi intet sollys når disse områder, kloroplaster ville ubrugelig. Frugt- og blomsterceller typisk indeholder ikke kloroplaster fordi deres primære job er reproduktion og spredning.

Også spurgt, hvad der ville ske, hvis planteceller ikke havde kloroplaster?

Og da ilten i vores atmosfære er der, fordi fotosynteseprocessen ind planter giver det som et "affaldsprodukt", ikke at have kloroplaster i planter ville også forårsage alle dyrs endelige død.

Ved du også, har alle planteceller kloroplaster? Kloroplaster er fødevareproducenterne i celle . Organellerne er kun fundet i planteceller og nogle protister såsom alger. Dyr celler gør ikke har kloroplaster . Kloroplaster arbejde på at omdanne Solens lysenergi til sukkerarter, der kan bruges af celler.

Også at vide er, hvilken del af en plante der ikke indeholder kloroplaster og hvorfor?

Rødder, fordi tre er ingen sollys under jorden til fotosyntese i kloroplaster . For det første vi har at vide, at hvad er kloroplastst. som vi ved, at roden findes i jorden, som der er ingen chance for at få sollys, så rod bl.a en del af plante hvilke doenot indeholder kloroplast

Hvorfor er der ingen kloroplaster?

Svar og forklaring: Pæren af et løg har ikke kloroplaster fordi løget vokser under jorden. Fordi kloroplaster bruges til at skabe sukker i nærvær

Anbefalede: