Hvad er den mest berømte raket?
Hvad er den mest berømte raket?

Video: Hvad er den mest berømte raket?

Video: Hvad er den mest berømte raket?
Video: The Most Powerful Rocket Ever Made Is About To Launch! #space #science #spacex 2024, Kan
Anonim

Det private rumfirma siger, at raketten, ringede Falcon Heavy , er den mest kraftfulde raket i brug i dag. Den er dog ikke større eller stærkere end den mægtige Saturn V som blev brugt til at opsende Apollo-astronauterne til månen i 60'erne og 70'erne og derefter til at opsende Skylab-rumstationen i 1973.

På samme måde kan du spørge, hvad er den mest populære raket?

Den 6. februar 2018, SpaceX testet den med succes Falcon Heavy raket, det største fartøj til opsendelse siden Saturn V , som bar Apollo astronauter til månen. For at fejre tilbagekomsten af store raketter, er her en video af de 24 mest berømte rumopsendelser nogensinde.

Ved siden af ovenstående, hvilken er den største raket i verden? Saturn V

Hvilken raket er derfor den mest kraftfulde, der nogensinde er bygget?

Saturn V. Pensioneret i 1973, Saturn V er fortsat den højeste, tungeste og den kraftigste raket nogensinde fløjet. Saturn V blev med succes opsendt 13 gange fra Kennedy Space Center og var den raket valg til Apollo-månemissionerne, inklusive Apollo 11 i 1969. raket bragte også Skylab i kredsløb i 1973.

Hvad var NASAs første raket?

Et nyt kapitel i rumflyvning begyndte i juli 1950 med opsendelsen af første raket fra Cape Canaveral, Fla: the Bumper 2, en ambitiøs to-trins raket program, der toppede en V-2 missilbase med en korporal raket.

Anbefalede: