Hvorfor er en eksponent for 0 potens 1?
Hvorfor er en eksponent for 0 potens 1?

Video: Hvorfor er en eksponent for 0 potens 1?

Video: Hvorfor er en eksponent for 0 potens 1?
Video: Potenser - når eksponenten er 0 2024, Marts
Anonim

Nå, det er det eneste tal, der kan ganges med et hvilket som helst andet tal uden at ændre det andet tal. Så grunden til, at ethvert nummer til nul effekt er en er fordi ethvert tal til nul effekt er bare produktet af slet ingen tal, hvilket er den multiplikative identitet, 1.

Så hvad er 0 hævet til enhver potens?

Reglen er den nogen nummer hævet til strøm af 0 er lig med 1. Så hvis 2 eller 1, 000, 000 er hævet til strøm af 0 det er lig med 1.

Ved også, hvorfor er 0 til 0 potens udefineret? Der er ingen måde at bestemme, hvad x er. Derfor, 0 / 0 anses for ubestemt*, ikke udefineret . Hvis vi forsøger at bruge ovenstående metode med nul som basis for at bestemme, hvad nul til nul strøm ville være, stopper vi med det samme og kan ikke fortsætte, fordi vi ved det 0 ÷ 0 ≠ 1, men er ubestemt.

Udover dette, hvad betyder 10 i 0 potens?

Strøm af 10 , i matematik, en hvilken som helst af tallets heltalseksponenter 10 . Når n er Mindre end 0 , det strøm af 10 er tallet 1 n pladser efter decimalkommaet; for eksempel, 10 2 er skrevet 0,01. Når n er svarende til 0 , det strøm af 10 er 1; at er , 100 = 1.

Hvad er et tal i 1 potens?

Ethvert nummer hævet til ens magt er lig med nummer sig selv. Ethvert nummer hævet til strøm af nul, undtagen nul, er lig en . Denne multiplikationsregel fortæller os, at vi blot kan lægge eksponenterne sammen, når vi multiplicerer to beføjelser med samme base.

Anbefalede: