Hvordan åbner du Accudraw i MicroStation?
Hvordan åbner du Accudraw i MicroStation?

Video: Hvordan åbner du Accudraw i MicroStation?

Video: Hvordan åbner du Accudraw i MicroStation?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Accudraw er en dialogboks, der kan slås fra. Tænd den igen ved at trykke på accudraw skifte-ikon på værktøjslinjen Primære værktøjer. eller skriv " ACCUDRAW ACTIVATE" i din key-in browser. Alternativt Hvis du klikker på menuen "Window" [øverst på skærmen] nederst er en liste over alle dialoger åben i øjeblikket.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan slår man AccuDraw til i MicroStation?

For at starte skal du gå til den gemte visning kaldet Intro. I Pre-V8 MicroStation , AccuDraw er deaktiveret som standard. Til tur det på, stikke på AccuDraw ikon som vist nedenfor, og du vil blive belønnet med AccuDraw indtast vindue. Vælg Placer Smartline, og indstil segmenttypen til Linjer.

Man kan også spørge, hvad er AccuDraw MicroStation? Lad os nu se, hvordan vi kan tegne præcist ind MicroStation . AccuDraw er dit ultimative våben til at placere tegneelementer i dine designfiler. Det kan hjælpe dig med at placere elementer præcist, effektivt og effektivt. Men når du opretter en 3D-tegning, vil du se en akse mere: Z-aksen.

Udover dette, hvordan indtaster du koordinater i MicroStation?

I den nederste højre del af MicroStation Vindues statuslinje, højreklik med musen og vælg Kører Koordinater . Venstre-klik på koordinere vises på statuslinjen, og vælg ACS-position. Lave om format, nøjagtighed og retningstilstand efter behov. Gem indstillinger (Fil > Gem Indstillinger ).

Hvordan finder jeg bredde- og længdegrad i MicroStation?

Vælg Hjælpeprogrammer > Hjælpekoordinater Data kan nu indtastes MicroStation i Breddegrad , længde format og koordinatudlæsning kan indstilles til at vise breddegrad og længdegrad værdier. Til få -en breddegrad og længdegrad udlæsning venstreklik på koordinatfeltet og vælg ACS Position.

Anbefalede: