Hvordan er primærviklingerne forbundet, når transformatoren skal betjenes på et 480 volt system?
Hvordan er primærviklingerne forbundet, når transformatoren skal betjenes på et 480 volt system?

Video: Hvordan er primærviklingerne forbundet, når transformatoren skal betjenes på et 480 volt system?

Video: Hvordan er primærviklingerne forbundet, når transformatoren skal betjenes på et 480 volt system?
Video: Transformer Primary Winding 2024, April
Anonim

EN transformer har subtraktiv polaritet, når terminal H1 støder op til terminal X1. Når en 240/ 480 volt dobbelt primær styring transformeren skal betjenes fra en 240 volt system det primær vikling er tilsluttet parallelt. I et delta- tilsluttet transformer , fase- og linjespændingerne er ens.

Når man tager dette i betragtning, hvad er driftsspændingen for de fleste magnetiske styresystemer?

De fleste industrimotorer fungerer på spændinger, der spænder fra 240 til 480 volt . Magnetiske styresystemer fungerer dog generelt på 120 volt. En styretransformator bruges til at trinvise 240 eller 480 volt ned til 120 volt for at betjene styresystemet.

Man kan også spørge, hvordan er primære og sekundære viklinger på en transformator forbundet? Det primær vikling er spolen, der trækker strøm fra kilden. Det sekundær vikling er spolen, der leverer energien ved den transformerede eller ændrede spænding til belastningen. Normalt er disse to spoler opdelt i flere spoler for at reducere dannelsen af flux.

Bare så, hvad er funktionen af kontroltransformator, der bruges i kontrolpanelledninger?

Det formål af transformer er at overføre elektrisk strøm fra den primære kredsløb til det sekundære kredsløb . Det transformer enten reducerer (trapper ned) eller øger (trin op) spændingen for at matche kravene i styrekredsløb . Magnetisk felt fra primærviklingen inducerer spænding i sekundærviklingen.

Kan en transformer fungere begge veje?

Ja det arbejder i den modsatte retning. Overskrid dog ikke de oprindelige klassifikationer, begge spænding og strøm. Det transformer vil producere 240 V, men den vikling har kun isolering, der er sikker til 120 V, så du kunne få bue mellem sving inde i transformer.

Anbefalede: