Hvad er princippet om strålebalance?
Hvad er princippet om strålebalance?

Video: Hvad er princippet om strålebalance?

Video: Hvad er princippet om strålebalance?
Video: Class 9th and 11th//Measurement of Mass using Beam Balance//Adjustment of beam Balance 2024, Kan
Anonim

Det strålebalance er en første ordens håndtag med omdrejningspunktet i midten. Det virker på princip af øjeblikke. Når to lige store masser placeres i pander i hver ende af a bjælke understøttet i midten, derefter bjælke vil være afbalanceret.

Simpelthen, hvad er princippet om en strålebalances funktion?

Arbejdsprincip : A strålebalance arbejder på princip af øjeblikke. Ifølge princip af momenter i ligevægt, momentet mod uret på grund af vægten af en genstand på venstre side af bjælke er lig med momentet med uret på grund af standardvægtene på højre side af bjælke.

Derudover, hvad er meningen med strålebalance? Navneord. 1. strålebalance - en balance bestående af et håndtag med to lige store arme og en pande ophængt i hver arm. analytisk balance , kemisk balance - en strålebalance med stor præcision brugt i kvantitativ kemisk analyse. balance - en vægt til vejning; afhænger af tyngdekraften.

Man kan også spørge, hvad er princippet om vægtvægt?

Det helt basale princip det gør en balance -en balance og ikke a vægt er stadig den samme: der skabes en modvirkende kraft for at blive sammenlignet med den ukendte masse. Det vejning panden er fastgjort til en elektromagnetisk spole, gennem hvilken der strømmer elektrisk strøm. Spolen flyder i et magnetfelt skabt af en forstærker.

Hvordan afbalancerer man en stråleskala?

Beam Balance Scales Placer den genstand, der skal vejes, på en pande på den ene side af vægt . Tilføj genstande med kendt vægt til panden på den anden side af vægt indtil bjælke tilslutning af pander er vandret. Panderne kan monteres på bjælke på den bjælke eller de kan hænge fra bjælke.

Anbefalede: