Indholdsfortegnelse:

Hvad er brugen af en elektrisk tester?
Hvad er brugen af en elektrisk tester?

Video: Hvad er brugen af en elektrisk tester?

Video: Hvad er brugen af en elektrisk tester?
Video: How to Use a Multimeter & Electricity Basics | Repair and Replace 2024, April
Anonim

Elektrisk tester . An elektrisk tester kan måle en række forskellige elektriske parametre, fra strøm og spænding til modstand, kontinuitet og videre. An elektrisk tester bruges af elektriske entreprenører til at vurdere alt fra strømførende ledninger og afbrydere til elektriske paneler og krafttransformatorer.

Heri, hvad er elektrisk tester?

EN prøve lys, prøve lampe, spænding tester , eller lysnettet tester er et stykke elektronisk prøve udstyr, der bruges til at bestemme tilstedeværelsen af elektricitet i et stykke udstyr under prøve . Ikke-kontakt prøve lys kan registrere spænding på isolerede ledere.

På samme måde, hvordan fungerer en elektrisk tester? Spidsen af tester er berørt af lederen, der testes (den kan f.eks. bruges på en tråd i en kontakt, eller indsat i et hul af en elektrisk stikkontakt). En neonlampe tager meget lidt strøm for at lyse, og kan dermed bruge brugerens kropskapacitet til jord til at fuldende kredsløbet.

Med hensyn til dette, hvordan bruger du en spændingstester?

Sådan bruges spændingstestere

  1. Bestem, om elektriciteten er tændt eller slukket ved at bruge en to-benet spændingstester.
  2. Placer den sorte ledning på den anden skrue.
  3. Test en stikkontakt med en stiktester.
  4. Brug den rigtige størrelse af spændingstester.
  5. Test med en non-touch spændingstester.

Hvordan kontrollerer man, om en ledning er strømførende?

Du kan bruge enten en strømtester eller en spændingsmåler til afgøre om en elektrisk kabel er varmt. Husk, at det er muligt for mere end én tråd at være Direkte . Berør spidsen af måleren eller testeren til skruen, hvor ledninger er vedhæftet. Gå langsomt og hold øjne og ører åbne.

Anbefalede: