Roterer Sundial Restaurant stadig?
Roterer Sundial Restaurant stadig?

Video: Roterer Sundial Restaurant stadig?

Video: Roterer Sundial Restaurant stadig?
Video: ASÍ SE VIVE EN FRANCIA: curiosidades, datos, costumbres, tradiciones, destinos a visitar 2024, April
Anonim

Det restaurant på toppen af Westin Hotel, populært kendt som Solskive , har været en Atlanta attraktion på grund af dens med uret roterende etage, 70 etager op, der tilbyder en 360-graders udsigt over byen. Mens restaurant er genåbnet, er det ikke roterende.

I betragtning af dette, hvorfor roterer soluret ikke?

"Det roterende funktion er ikke i drift,” lød en e-mail-erklæring til The Atlanta Journal-Constitution. "Udsigtsdækket er åben for en 360 graders udsigt over byen." Restauranten var midlertidigt lukket i otte uger, efter at en dreng fra North Carolina døde efter at have siddet fast mellem et møbel og en væg.

Ved også, hvordan døde barnet ved soluret? ATLANTA - A barn er død efter at have pådraget sig en hovedskade ved Solskive Restaurant. Restauranten er på 72. etage på Westin Peachtree Plaza hotel i Atlanta, og gulvet roterer med uret for at tilbyde udsigt over byen. Hans hoved tog hovedet af skaden, sagde politibetjent i Atlanta, Warren Pickard.

Man kan også spørge, hvad der skete på Sundial Restaurant?

Drengen, Charles Holt, var på Sun Dial restaurant med sin familie under et besøg i Atlanta den 14. april. Spisestedet topper det 73-etagers cylindriske Westin Peachtree Plaza Hotel og roterer for at give gæster en panoramaudsigt over byen. Holt døde efter at være blevet fanget mellem en træbod og en bevægende væg.

Er der en dresscode på Soluret?

Når du besøger The Solskive , afslappet påklædning er acceptabelt i frokosttiden i The Restaurant og til enhver tid i The Bar og The View. Da dag bliver til nat, beder vi om business casual påklædning . Vær opmærksom på vores andre gæster og undlad at bære sportsudstyr, cut-off eller jeansshorts, hatte og klipklapper.

Anbefalede: