Hvad er et smølferør?
Hvad er et smølferør?

Video: Hvad er et smølferør?

Video: Hvad er et smølferør?
Video: Smølfebær ("Er Her" Smølfe Parodi) - Broder Sofus 2024, Kan
Anonim

Smølferør er bøjet PVC fleksibel rør bruges til at give en nem metode til at opgradere strukturerede ledningssystemer. Det rør køres fra fordelerpanelet til hvert udtag under forledningskonstruktionsfasen.

På samme måde bliver det spurgt, hvad bruges ØNH-kanalen til?

Elektrisk ikke-metallisk rør ( ØNH ) er fleksibel bølgeplast rør som er fugtbestandig og flammehæmmende. Den er nem at bukke og monteres med snaplås eller limede plastikbeslag. I modsætning til EMT , ikke metallisk rør kan ikke installeres på udsatte steder, så det er almindeligt Brugt indvendige vægge.

Ved også, hvad er ENT-kabel? Carlon elektriske ikke-metalliske rør ( ØNH ) System. Carlon® ØNH er et let, fleksibelt og stærkt ikke-metallisk raceway-system til brug i vægge, gulve og ikke-plenumlofter.

På samme måde bliver det spurgt, kan man begrave ØNH-kanalen?

Carflex væsketæt fleksibel ikke-metallisk kanal kan være direkte begravet op til og med 1" størrelser. Fortæl mig venligst UV-klassificeringen for Carlon "Blue" ØNH . ØNH gør ikke har UV-hæmmere og bør ikke bruges udendørs, hvor de udsættes for solen. Se afsnit 362.12(9) i 2002 National Electrical Code.

Hvad er elektrisk ikke-metallisk rør?

Elektrisk Ikke - Metalrør er en fleksibel løbebane til brug i gulve, vægge og ikke -plenumslofter. Den er lavet med PVC og er designet til at erstatte EMT ledning , fleksibelt metal ledning og andre raceway- eller kabelsystemer. Det rør skal bruges med blå cement.

Anbefalede: