Hvordan beregner man frekvensen af en udsendt foton?
Hvordan beregner man frekvensen af en udsendt foton?

Video: Hvordan beregner man frekvensen af en udsendt foton?

Video: Hvordan beregner man frekvensen af en udsendt foton?
Video: How To Calculate The Energy of a Photon Given Frequency & Wavelength in nm Chemistry 2024, Kan
Anonim

Ifølge ligning E=n⋅h⋅ν (energi = antal fotoner gange Plancks konstante gange den frekvens ), hvis du dividerer energien med Plancks konstant, bør du få fotoner i sekundet. Eh=n⋅ν → udtrykket n⋅ν skal have enheder af fotoner /sekund.

Hvordan finder du på denne måde frekvensen af udsendt foton?

Forresten frekvens af ethvert fotoelektrisk fænomen kan bestemmes, når energien er kendt, som Energi = Plancks konstant(h) * lyshastighed(c)/bølgelængde(&). Det frekvens er intet andet end c/& som speed= frekvens gange bølgelængde. Energi = Plancks konstant(h)* frekvens (v).

kan du have negativ frekvens? Så ideen om en negativ frekvens , når vi taler om roterende vektorer, giver god mening. Hvis vi roterer i den positive retning, sådan her, du kunne sige, at det er positivt frekvens . Og hvis vi roterer i negativ retning som denne, du kunne sige, at det er en negativ frekvens.

Også at vide, hvad er frekvensen af en foton?

Hver foton har en bølgelængde og en frekvens . Bølgelængden er defineret som afstanden mellem to spidser af det elektriske felt med samme vektor. Det frekvens af en foton er defineret som hvor mange bølgelængder a foton forplanter sig hvert sekund. I modsætning til en elektromagnetisk bølge, en foton kan faktisk ikke have en farve.

Hvordan finder man frekvensen i matematik?

Det frekvens af en bestemt dataværdi er antallet af gange dataværdien forekommer. For eksempel, hvis fire elever har en score på 80 tommer matematik , og så siges scoren på 80 at have en frekvens af 4. Den frekvens af en dataværdi er ofte repræsenteret ved f.

Anbefalede: