Hvad betyder en søjle over en variabel?
Hvad betyder en søjle over en variabel?

Video: Hvad betyder en søjle over en variabel?

Video: Hvad betyder en søjle over en variabel?
Video: Plot Mean and SD of data as Bar plot with error bar 2024, Kan
Anonim

Vinculum (symbol) Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Et vinculum er en vandret linje, der bruges i matematisk notation til et bestemt formål. Det kan placeres som en overstregning (eller understregning) over (eller under) et matematisk udtryk for at angive, at udtrykket skal betragtes som grupperet.

Og hvad betyder stregen over et tal?

I en decimal nummer , a bar over . I en decimal nummer , a bar over et eller flere på hinanden følgende cifre midler at mønstret af cifre under bar gentages uden ende.

Udover ovenstående, hvad betyder den lodrette streg i matematik? Det lodret streg kaldes ofte et 'rør'. Det bruges ofte i matematik , logik og statistik. Det læses typisk som 'givet det'. I sandsynlighed og statistik angiver det ofte betinget sandsynlighed, men kan også indikere en betinget fordeling. Du kan læse det som 'betinget af'.

Heraf, hvad betyder en Overbar?

An overline , overscore eller overbar , er et typografisk træk ved en vandret linje tegnet umiddelbart over teksten. I matematisk notation, en overline har i lang tid været brugt som et vinculum, en måde at vise, at visse symboler hører sammen.

Hvad betyder en streg over en variabel i fysik?

Delta-symbolet Δ midler forskel. Så Δv er forskel i hastighed. Du ville beregn det som: Δv=vafter−vbefore. Ligeledes er Δt er forskel i tid.

Anbefalede: